Inside Designstack.

Ontdek wie er achter Designstack zit, hoe we werken en wat de missie is die ons drijft.

Own Your S**t

We zijn pro's, we krijgen dingen gedaan, we geven onze fouten toe. We zijn te vertrouwen.

Be Real

We draaien nergens omheen, zijn altijd respectvol. We geven en accepteren feedback.

No waste

We werken met intentie: measure twice, cut once.

Value Driven

We werken enkel en alleen aan dingen die significante waarde brengen aan onze klanten of ons bedrijf.

Onze core values

Waarom we opstaan en waar we over dromen.

Wat ons groots maakt is dat we iedereen in onze organisatie in staat stellen ons bedrijf voorwaarts te sturen met elke beslissing die gemaakt wordt.

Vraag Alles

Een brief van
onze CEO.

Waarom, wat en wie met Designstack.

“Mijn bedrijf huurde freelancers voor onze design en marketing. Maar freelancers zijn duur en zorgen dat je zelf het meeste werk doet. Daarnaast werken ze traag. Met een klein team proberen ons bedrijf er professioneel uit te laten zien was echt een hels karwei. Onze klanten waren niet blij, en wij ook niet. Dus zocht ik naar een betere oplossing.

Helaas kom je dan al gauw uit bij agencies. Met ons budget kwamen we niet ver. De schitterende toekomst die agencies je voorspellen is toch echt een brug te ver. En je weet dat de factuur komt. Ongeacht het resultaat.

Daarom startte ik Designstack.

Designstack is een eenvoudig designplatform voor ieder bedrijf dat op zoek is naar geweldige ontwerpen. Met Designstack ben je in staat supermooi design naar je klanten te communiceren tegen een zeer laag tarief, met een supersnelle turnaround time.

Geen gedoe, geen complexiteit en uren die gerekend worden terwijl je er niet op zit te wachten. Ik ben trots te kunnen zeggen dat Designstack het product is waar ik vroeger naar op zoek was. En ik ben ook trots dat onze 300+ klanten het met me eens zijn.

Of je nu klaar bent met freelancers of af wilt van dure agencies, ik hoop dat je Designstack een kans geeft. Ik ben er van overtuigd dat je er gek op zult zijn. Maak eenvoudigweg een account aan, geniet van een projectvoorstel aanvragen en je hoort meteen wat je kunt verwachten. Samen met je team houd je ons in de gaten in je dashboard. Direct heb je toegang tot je eigen design department.

En als, om welke reden dan ook, je niet denkt dat Designstack de beste manier is voor jouw design, als je denkt dat het je team niet productiever maakt en je klanten niet blijer, dan kost het je geen cent.

Probeer het gewoon en e-mail je bevindingen naar gerben@designstack.nl. Let's go to work!

Gerben de Jong
Gerben de Jong

CEO & Founder

Over Ons

Als je meer vragen hebt dan kun je ons natuurlijk altijd een e-mail sturen.
Of je logt in, raadpleegt onze kennisbank of maakt een ticket aan, wel zo handig.

Let’s find out. Heb je behoefte aan design op maat? Met een snelle opleveringstijd? Tegen lage kosten. Wil je een state-of-the-art site, ben je graag de beste, de snelste en de meest veilige? Zoek je design voor je huisstijl, je online presence of offline marketing? Als je ook maar één van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan ja, dan is Designstack iets voor jou.

Omdat je met Designstack snel, eenvoudig en tegen veel lagere kosten supermooi design voor je bedrijf kunt realiseren. Vanuit je dashboard beheer je projecten, samen met je team, geef je aanwijzingen en deel je taken uit. We geloven dat we verreweg de beste zijn, probeer het gewoon gratis uit.

Een project is een opdracht die je geeft aan ons. Of het nu een website is, of advertentie banners, of een billboard poster, dat maakt niet uit. We ontwerpen alles dat je wenst. Tegen een vaste prijs. Supersnel opgeleverd. En zo mooi dat je zou willen dat je het zelf gemaakt hebt. Gelukkig is alles wat we maken ook echt van jou. We leveren alle bestanden, inclusief Adobe source files, keurig en netjes af in je dashboard als download.

Allereerst omdat je dan zojuist je eigen design department hebt opgezet. Daarnaast profiteer je direct van gratis downloads, een gratis website builder en je ontvangt tips & tricks op het gebied van design en ondernemen. En, je kunt eenvoudig je teamleden gratis uitnodigen, een project starten en simpel steengoed design voor je bedrijf fixen.

Eigenlijk alles wat je op het gebied van design kunt bedenken. Tegen een vast laag tarief, met ongelimiteerde aanpassingen en een opleveringssnelheid waar je U tegen zegt. Altijd.

Simpel. Na oplevering van je project ontvang je een factuur die je binnen 7 dagen moet betalen. Via iDeal, Creditcard, PayPal of via bankoverschrijving.